• Vantaanpuistontie 31, 01730 Vantaa
  • 020 749 7890
  • FI21318691
Palvelut: Mitä teemme?
Olet tässä: Etusivu \ Palvelut
Miksi valita meidät?

Kuten jo moni asiakkaamme on todennut, meidän kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Työt hoidetaan vähintääkin aikataulun mukaisesti, yleensä etuajassa. Työt tehdään aina määräysten mukaan ja pyritään sen lisäksi toteuttamaan asiakkaan mahdollisten erityistoiveiden mukaisesti. Työmaan siisteys on meillä myös etusijalla.

  • Luotettava
  • Osaava
  • Laadukas
  • Nopeus
  • Dynaaminen
  • Pysymme aikataulussa
  • Ammattitaito
  • Pidämme lupauksemme
<
PurkutyötKuvaus:
Yleisesti kaikki purkutyöt: Puurakenteet, Tiilirakenteet, Betonirakenteet, Väliseinät, Alakatot, Metallipurkutyöt, LVIS-purkutyöt.
Piikkaustyöt:Betonit, Kaakelit, Tasoitteet, Rappaukset, Pinnoitteet.
Hiontatyöt Maalit, Liimat, Tasoitteet, Kosteuseristeet.
Timanttityöt: Timanttiporaukset, roiloukset, pienet sahaukset.
Märkähiekkapuhallukset: Maalit, Kenitex yms., Rappaukset, Piki.

Menetelmät:
- Osastointimenetelmät, eli tilojen ilmastollinen eristäminen ja alipaineistus.

- Kohdepoistomenelmät, yleensä materiaalin irroitus ehjänä ja jos pystytään varmistamaan ettei purettavamateriaali aiheuta pölyn leviämistä ympäristöön.

- Vähän pölyäviä ja pieniä purkuja toteutataan ihan perinteisillä menetelmillä.

Lisätietoa:
Toteutamme pääsääntöisesti kaikki purkutyöt aina pölynhallintamenetelmiä hyödyntäen, eli työalueet ovat rajattu osastoimalla ja alipainestamalla tilat. Näin varmistetaan työkohteen siisteys ja viihtyisyys, sekä terveydelliset vaikutukset, niin kohteessa mahdollisesti asuvalle, tai työskentelevälle, sekä koko työmaalla työskentelevälle henkilöstölle. Kuten muissakin suorittamissamme terveydelle haitallisten materiaalien purkutöissä, työtä suorittava henkilöstö suojautuu vähintään lain vaatimalla tavalla, mutta yleensä vieläkin turvallisemmin, eli vastaavasti kuten asbestipurkutöissä, puhallinmoottorilla varustetulla hengityssuojaimilla, sekä kertakäyttöasustein.

AsbestipurkutyötKuvaus:
Putkieristeet, asbestisementtituotteet,  paloeristeet,  tiivisteet, askustiikkalevyt, maalit, laastit, kermit, liimat jne...

Menetelmät:
- Osastointimenetelmät, eli tilojen ilmastollinen eristäminen ja alipaineistus.

- Kohdepoistomenelmät, yleensä materiaalin irroitus ehjänä ja jos pystytään varmistamaan ettei purettavamateriaali aiheuta pölyn leviämistä ympäristöön.

- Pussipurkumenetelmät, vain pieniä putkieristepurkuja esimerkiksi vuotavan venttiilin vaihtotöiden johdosta. (Vain 1 per tila)

Lisätietoa:
Asbestipurkutyöt ovat luvanvaraista työtä, johon tarvitaan yritykselle Työsuojepiirin valtuutus, työntekijöillä pitää olla asbestipurkutyökoulutus ja lisäksi työtä suorittavien henkilöiden tulee käydä alan vaatimuksia seuraavassa terveystarkastuksissa, vähintään 3:n vuoden välein. Lisäksi yrityksen laitteiston, henkilöstön suojaimia ja menetelmien toimivuutta seurataan määräajoin, vähintään 3.n kuukauden välein seurantamittauksilla, joilla pystytään vielä erikseen varmistamaan, että valtuutetulla yrityksellä on varmuudella kaikki, laitehuoltoa myöten kunnossa.

Muut terveydelle haitalliset materiaalit

Kuvaus:
Home, kreosootti, PAH ja PCB purkutyöt.

Menetelmät:
- Osastointimenetelmät, eli tilojen ilmastollinen eristäminen ja alipaineistus.

- Kohdepoistomenelmät, yleensä materiaalin irroitus ehjänä ja jos pystytään varmistamaan ettei purettavamateriaali aiheuta pölyn, mikrobien, tai kaasun leviämistä ympäristöön.


Kuvaus:
Suoritamme asiakkaillemme muun muassa linjasaneerauksien yhteydessä huoneistojen ja porraskäytävien suojaustöitä. Lisäksi suojaamme toimisto- ja liiketiloja jne..

Menetelmät:
Pääsääntöisesti pinnat suojataan pahvilla ja kovalevyillä, sekä saumat teipataan tiiviisti. Työalueet rajataan ovi- ja muiden kulkuaukkojen rimoituksella, sekä muovituksella ja tarvittaviin kulkuaukkoihin asennetaan vetoketjuovi. Asiakas päättää tilauksen yhteydessä suojauksien materiaalit, sekä laajuuden.

Lisätietoa:
Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisia suojauksia, kuten porraskäytävien, porrasaskelmien, hissien, asuinhuoneistojen ja liiketilojen erilaajuisia suojaustöitä. Pääasiassa lattioiden ja muiden arkojen kohteiden suojauksia, kuten kaapistot, tasot ja seinäpinnat. Näiden ohella toteutamme kohteen työalueita rajaavien suojaseinien rakentamisia. Kevyitä, tai kestävempiä suojausratkaisuja, asiakkaan toiveiden mukaan.

Meiltä yleisemmin tilatut työt
Märkätilapurkutyöt
Kylpyhuoneiden, wc-tilojen, kodinhoitohuoneiden, huoneisto- ja yleisten saunaosastojen purkutyöt.
Putkikuilut
Putkikuilujen avaukset, asbestiputkieristeiden, käyttövesi- ja lämpölinjojen, sekä viemärienpurkutyöt.
Yleisien tilojen purkutyöt
Taloyhtiöiden yleisien tilojen, kuten pesulan, kuivaus ja mankelihuoneiden, sekä asukasvarastojen purkutyöt. Edellä mainittujen tilojen, kellarikäytävien ja autotallien asbestiputkieristeiden purkutyöt. Porraskäytävien lattialaattojen ja mattojen, sekä liimojen poistot.
Keittiöt
Keittiön kaapistojen ja välitilanlaattojen purkutyöt.
Suojaustyöt
Porraskäytävien tasanteiden, askelmien ja hissien suojaukset, sekä huoneistojen suojaustyöt, vetoketjuovin varustetuilla suojaseinillä.
Roiloukset
Sähkö- ja putkiroilouksia kaikkiin edellä mainittuihin tiloihin. Kellari- ja autotallien lattioiden roilous, sekä kaivuutyöt uusien ja vanhojen pohjaviemärin kunnostus, tai vaihtotöiden johdosta
Käytössämme on

Nykyaikainen ja tehokas pölynhallintalaitteisto, sekä asiantuntemus niiden oikeaoppiseen käyttöön ja huoltoon. Piikkaus, hionta, jyrsintä, poraus ja sahauskalustoa laidasta laitaan, sekä tietysti ammattitaitoinen henkilökunta niitä käyttämässä..

Uudistamme kalustoa, sekä kehitämme menetelmiä jatkuvasti...
Asiakkaitamme