• Vantaanpuistontie 31, 01730 Vantaa
  • 020 749 7890
  • FI21318691
Tietoa yrityksestä
Olet tässä: Etusivu \ Tietoa yrityksestä
Lyhyt kuvaus

SPJ-Service Oy on vuonna 2007 perustettu rakennusalan purkutöitä suorittava Vantaalainen yritys. Toimintamme on keskittynyt tällä hetkellä linjasaneerauksiin, asbesti- ja rakennuspurkutöihin. Panostamme työmenetelmiin, laatuun ja nopeuteen, sekä pyrimme tarjoamaan palvelujamme kilpailukykyiseeen hintaan.

Keitä olemme?
Olemme nykyaikaisia välineitä ja menetelmiä hyödyntävä purkutöihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee alan parhaimpia ammattilaisia. Toiminta filosofiaamme kuuluu, jokaisen osapuolen huomioon ottaminen ja kunnioittaminen, niin asiakkaan, kuin tilaajan ja työntekijän, sekä muiden kohteessa työskentelevien henkilöiden. Meillä puetaan haalarit päälle, toimihenkilöitä myöten ja koko henkilöstömme osallistuu kenttätöihin. Suurimpia vahvuuksiamme onkin, että koko henkilöstömme puhaltaa yhteen hiileen. Tehdään yhdessä!
Mitä teemme?
Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme purkutyöt kokonaisvaltaisesti, normaaleista rakennepurkutöistä timanttiporauksiin, sekä erityisosaamista vaativia asbesti- ja muiden terveydelle haitallisien materiaalien purkutöihin. Pyrimme aina tarjoamaaan asiakkaalle kaikki kohteeseen liittyvät purkutyöt, jolloin pystytään tehokkaasti ja järjestelmällisesti etenemään työmaalla, ilman keskeytyksiä ja useampien osapuolten sovittelemista aikataulullisesti keskenään. Tämä helpottaa kaikkien osapuolien työskentelyä työkohteessa, ilman viivästyksiä.
Missä työskentelemme?
Työkohteemme ovat sijainneet pääsääntöisesti pk-seudulla ja Uudellamaalla. Toimintamme on keskittynyt tällä hetkellä linjasaneerauksiin ja niiden ympärille keskittyviin palveluihin..
Yrityksemme lukuina
Henkilöstöä
8
Toimihenkilöitä
2
Asiakastyytyväisyys
99%
Asbestipurkutyöluvallisia henkilöstöstä
85%
Meidän mahtava tiimimme
Jouni Salli
Toimitusjohtaja
GSM 040 706 5537
etu.sukunimi@spj-service.fi
Pasi Salli
Työnjohto/Hallinto
GSM 040 354 2021
etu.sukunimi@spj-service.fi


Sekä joukko muita huippuammattilaisia
Henkilöstömme on erittäin motivoituneita, koulutettuja moniosaajia ja alan ammattilaisia, joiden kanssa on ilo työskennellä.
Mielenkiintoista tietoa
50
Tyytyväistä asiakasta
423
Purettua urakkahintaista kylpyhuonetta
Vuonna 2014
5398,5
Purettua asbestiputkieristemetriä
2014
224
Urakkahintaista huoneiston suojausta 2014
Asiakkaitamme